Camilla W. Sondrup
Cand.psych.

Min tilgang til terapi
Som psykolog er mit hovedfokus at skabe et varmt og trygt rum, hvor du kan føle dig fri til at udforske og forstå de udfordringer, du står over for. Jeg ved, hvor vigtigt det er at føle sig set og hørt, og jeg er overbevist om, at en stærk relation, bygget på respekt og åbenhed, er fundamentet for meningsfuld terapi.
Jeg er specialiseret i behandling af sorg, herunder sorg over tabet af kæledyr, samt kognitiv adfærdsterapi med dyreassisteret terapi.
Individuel terapi
Jeg tilbyder både korttidsterapi og længere forløb og varetager samtaler på dansk og engelsk. Jeg arbejder primært med fysisk fremmøde, men kan i visse tilfælde tilbyde online eller telefoniske samtaler, hvis dette ønskes.
Gruppeterapi
Jeg tilbyder ordinær gruppeterapi samt dyreassisteret gruppeterapi gennem Støttepoter.
Mine arbejdsområder inkluderer blandt andet:
- Dyreassisteret terapi med vores terapikaniner
- Terapi med dit eget dyr som ledsager
- Sorg
- Angst
- Stress
- Depression
- Belastningsreaktioner
- Identitets- og eksistentielle udfordringer
- Lavt selvværd og selvtillidsudfordringer
- Terapiforløb til unge, 15+
- ADHD, borderline
- Funktionsnedsættelse, herunder hjerneskader, demens, Parkinson mv.
- Pårørende til mennesker med funktionsnedsættelser og alvorlig sygdomme
I mine terapiforløb arbejder jeg primært ud fra den tredje bølge af kognitiv adfærdsterapi (KAT), herunder Acceptance and Commitment Therapy (ACT), Compassionfokuseret terapi (CFT) og mindfulness. Jeg har erfaret, hvordan disse tilgange kan fremme psykologisk velbefindende og styrke forbindelsen til egne følelser. Det er et privilegium for mig at kunne bidrage til andres liv og hjælpe dem med at finde vejen til en dybere forståelse af deres tanker, følelser og handlemønstre.
Faglig baggrund
Jeg har en faglig baggrund inden for ernæring, pleje og træning af husdyr, pelsdyr samt eksotiske dyrearter. Jeg er medstifter af Støttepoter og ejer af vores trænede terapikaniner Nuller og Silke. Som medstifter af Støttepoter har mit fokus altid været at skabe et terapirum, hvor både klienterne og vores dyr trives i relationen. Som en del af min psykologfaglige profil har jeg taget kursus i Dyreassisteret pædagogik, terapi og rehabilitering og arbejder som frivillig sorgrådgiver hos Sorg over Dyr-linjen.
Etik
Jeg er medlem af Dansk Psykologforening og arbejder under de Etiske Retningslinjer for Nordiske Psykologer. Hertil følger jeg retningslinjerne fra IAIHAO, som sikrer terapidyrenes velfærd og trivsel, når de er på arbejde i klinikken.
CVR Psykolog W. Sondrup